Bistro Babette

Branding/Copy/Fotografie/Grafisch ontwerp/Webdesign

Ervaar de smaak van thuis

Patsy & Ann koesterden al jarenlang de droom om een bistro uit te baten en nu de kinderen uit huis zijn, grepen ze hun kans.

In hartje Oostrozebeke openden ze begin juni 2024 Bistro Babette, een huiselijk restaurant met (h)eerlijke bistrogerechten op de kaart.

Stijlvol met karakter

Voor het logo kozen we voor een tijdloze compositie met de twee B’s van Bistro Babette. We werkten met een stijlvol kleurpallet met bruin en zwart als eyecatchers. Het lettertype is subtiel met een knipoog naar de Parijse bistro.

Het logo kan door zijn eenvoud en sierlijkheid op vele zaken geplaatst worden, denk maar aan menukaarten, servetten, gevelbekleding, …

 

Huiselijke fotografie

Net voor de opening deden we een contentshoot om de warme, huiselijke sfeer op beeld vast te leggen. Niet alleen Ann en Patsy verschenen voor de lens, ook hun hondje Babette poseerde voor de lens. Verder fotografeerden we ook al enkele overheerlijke gerechten die je vast en zeker doen watertanden.

Overzichtelijke webstructuur

Naast de huisstijl en de fotografie verzorgden we ook de webcopy en het webdesign. Het resultaat is een goed converterende website met een duidelijke menustructuur en een goede portie info.

Dat de website loont, bewijzen de vele reservaties die binnenstromen.

Eens proeven? Check de kaart op www.bistrobabette.be en reserveer je tafeltje.

Wil je ook werk maken van een sterk merk?

TOP