Testimonials

Liesbeth straalt vanaf de eerste minuut energie en enthousiasme uit, wat zich ook vertaalt in haar copywriting. Ze werkt zeer snel en nauwkeurig, is zeer sterk in het afstemmen van de behoeften en komt haar beloftes na. Ik ben fan van Liesbeth haar out-of-the-box thinking and feeling ! Perfect Story is op haar lijf geschreven !
Karine Van Oosten
HR Business manager Eggo Keukens
Na eerdere samenwerkingen met copywriters zijn we bij Perfect story aan het juiste adres. Liesbeth spreekt de taal van de klant, weet perfect wat we willen en is super hands-on! We kregen onmiddellijk positieve reacties van kandidaten alsook van klanten op de herschreven vacatures. Wij zijn fan!
Dieter D'hondt
CO-founder & COO Jobtoolz
Ik werk al een tijdje samen met Perfect Story en ben vooral fan van de frisse stijl die Liesbeth zo typeert. Liesbeth kent als geen ander de knepen van de communicatie-& marketingwereld en helpt haar klanten verder op een persoonlijke manier, iets wat ik super belangrijk vind: met Liesbeth heb je altijd een goed contact! To the point, no nonsens en creatief, dat zijn voor mij de belangrijkste troeven van Perfect Story.
Kathleen Verhelle
Owner Ferm Webdesign
Dankzij Perfect Story is mijn website zowel inhoudelijk als naar vormgeving toe een echte parel. Het is erg fijn en vlot samenwerken met Liesbeth. We geven in alle openheid en transparantie wederzijds feedback met respect voor creativiteit, wensen en inhoud. Ik ben zo enthousiast dat een tweede website reeds in bestelling is. Ook mijn blogpagina is bij Perfect Story in veilige en inhoudelijk sterke handen.
Katleen Vermeiren
Owner Let's Go Visual
Wij waren als tijdelijke vervanging op zoek naar een content marketeer en Liesbeth wist ons tijdens de eerste gesprekken direct te overtuigen. Ze maakte zich heel snel de informatie van de producten eigen en kon dankzij haar hands-on mentaliteit direct aan de slag om copy te schrijven voor nieuwsartikels, websites, social mediaberichten… Daarnaast staat Liesbeth ook altijd open om af te stemmen over bepaalde ideeën, mee te denken over de strategie van bepaalde campagnes en probeert ze altijd vanuit het oogpunt van de klant te vertrekken.
Stijn Provoost
Growth Marketeer Stardekk
Voor onze nieuwe website deden we een beroep op de copywriting skills van Perfect Story. Na een aangenaam, verkennend gesprek kreeg ik heel snel de eerste aanzet van de tekst door. Geweldig vond ik dat. Liesbeth zette meteen de juiste toon en ik kreeg spontaan een glimlach op mijn gezicht bij het lezen van de nieuwe copy. Ik ben heel tevreden over de correcte service en no-nonsense aanpak. Liesbeth kon perfect onze visie en sfeer neerschrijven op een heel creatieve manier. Dankjewel, ik kijk eigenlijk al uit naar de volgende samenwerking.
Karen pollefeyt
Karen Pollefeyt
Zaakvoerster BWGPNT
Het is een plezier om te werken met jou, Liesbeth. Snel begrijpen waar je mee bezig bent, omzetten in heldere vlotte teksten en vooral vragen stellen om mee te denken en daardoor ook gericht advies kunnen aanbrengen. Jouw oog voor detail is fantastisch om een totaal verhaal met beeld mooi af te werken. Dank je wel!
Christine Verhasselt
Christine Verhasselt
Owner Interconnect & Grow

Pers en media

Boeken Tante Kaat

Begin 2021 werkte ik mee aan de nieuwe editie van de Gouden Raad van Tante Kaat. Toen Tante Kaat me vroeg om in haar “Raad der Wijzen” te zetelen en tips te geven als opruimcoach vond ik dit een ideale kans om mijn georganiseerde kant eens wat in de verf te zetten.

Het resultaat zijn 4 boeken boordevol tips om elk aspect van je huishouden te organiseren.

Tevreden klanten

Ik mocht reeds samenwerken met tal van bedrijven.

Hierbij vind je een selectie van ondernemingen voor wie ik marketing- en communicatieopdrachten heb uitgevoerd.

TOP
Arrow