Liesbeth Claeys

Onze troeven:

Hallo

Mijn naam is Liesbeth Claeys, drijvende kracht achter Perfect Story en oprichtster van Ladies on the Road, een netwerk voor vrouwelijke ondernemers.

Een communicatie lover pur sang, dat ben ik!  Personal branding, copywriting, creatieve concepten uitdenken en verhalen vertellen op een no-nonsense manier zijn helemaal mijn ding.

Perfect Story is dan ook ontstaan vanuit mijn passie voor schrijven en taal. Als kind verslond ik boek na boek en schreef ik met de regelmaat van de klok opstellen en verhalen. Kleurrijke schriftjes en ander schrijfmateriaal zijn nu nog steeds mijn guilty pleasure.

Ik hou ervan om te luisteren naar ambitieuze ondernemers en onderneemsters en hen te coachen om hun verhaal, hun merk nog krachtiger en authentieker neer te zetten. Door mijn jarenlange ervaring in communicatie en marketing begeleid ik jou ook om straffe content te creëren en om je off- en online maximaal zichtbaar te maken.

Persoonlijk contact en duurzame relaties met mijn klanten maken mij oprecht gelukkig, want enkel zo kan een goed verhaal en een langdurige samenwerking vorm krijgen.

Ik werk samen met ervaren webdesigners, vormgevers, visual storytellers, … om frisse, vernieuwende content te creëren.

Schakel Liesbeth en haar team in voor:

Liesbeth Claeys
TOP
Arrow