Maak kennis met onze
no-nonsense aanpak

Als er één woord is dat Perfect Story omschrijft, dan is het wel no-nonsense. Verwacht van ons geen oeverloze brainstorms, onbegrijpelijk vakjargon of onnodig hoge facturen. Wij pakken jouw project in handen en zorgen voor een perfect eindresultaat. Want jij content, wij content!

Tell me your story

Alles begint met een kennismaking. Ik luister graag naar jouw verhaal en jouw verwachtingen. Dit kan face-to-face met een kopje koffie erbij of online via Teams of Zoom. Na dit gesprek stuur ik een gepersonaliseerde offerte en timing.

3,2,1...start!

Keur je de offerte goed, dan gaat onze samenwerking pas echt van start. Meestal vraag ik je nog meer input of een uitgebreide briefing. Daarna gaan we enthousiast aan de slag met jouw copy, website, design,…

What do you think?

Op geregelde tijdstippen informeer ik je over de stand van zaken en mag, nee moét je ook feedback geven. Contentcreatie is geen éénrichtingsverkeer, dus zeg me zeker wat je er écht van vindt. Twee correctierondes zijn in de prijs inbegrepen. 

Ready to conquer the world

Wanneer het verhaal voor jou volledig goed zit, laten we dit los op jouw doelpubliek. Voortaan zal jij hoge toppen scheren met jouw communicatie en marketing en zal je met kop en schouders boven je concurrenten uitsteken.

Zelf onze no-nonsense aanpak ervaren?

TOP