Meet our team

Hi,

Ik ben Liesbeth. Drijvende kracht achter Perfect Story en daarnaast ook oprichtster van Ladies on the Road, een netwerk voor vrouwelijke ondernemers.

Een communicatie lover pur sang, dat ben ik ook! Personal branding, copywriting, creatieve concepten uitdenken en verhalen vertellen op een no-nonsense manier zijn helemaal mijn ding. Perfect Story is dan ook ontstaan vanuit mijn passie voor schrijven en taal. Als kind verslond ik boek na boek en schreef ik met de regelmaat van de klok opstellen en verhalen. Kleurrijke schriftjes en ander schrijfmateriaal zijn nu nog steeds mijn guilty pleasure.

Ik hou ervan om te luisteren naar ambitieuze ondernemers en onderneemsters zoals jij. Om je te coachen om jouw verhaal, jouw merk nog krachtiger en authentieker neer te zetten. Dankzij mijn jarenlange ervaring in communicatie en marketing ben je bij mij dan ook aan het juiste adres voor straffe content en help ik jou om je brand zowel on- als offline een serieuze boost te geven.

Graag kennismaken?

"Ik hou ervan om te luisteren naar ambitieuze ondernemers en onderneemsters zoals jij"

Meet My Perfect Team

Perfect Story startte ik eind 2020 alleen op, maar intussen laat ik mij omringen door andere straffe, creatieve madammen, elk met hun eigen expertise. Samen creëren wij niet zomaar content, we willen jou ook écht content maken.

Sophie Willems

Grafisch designer en fotografe

Hanne Wysselinck

Performance Marketeer

Tine Broucke

Website en webshop developer
TOP