Wat kan Perfect Story voor jou betekenen?

Bij Perfect Story zijn we kraks in contentcreatie en schrijven we creatieve content zoals webteksten, social media posts en blogartikelen.

Ons team van specialisten gaat met die steengoede copy verder aan de slag om dit o.a. in grafisch ontwerp, webdesign of video te gieten. Een adres dus voor al je marketing- en communicatieopdrachten.

content creatie

Advertenties & Advertorials

Wil je schitteren in een magazine of krant? Goed idee, want print advertenties en redactionele advertorials zijn nog steeds ideaal om je doelgroep te bereiken.

Blogposts

Een blogpost is het perfecte middel om jouw expertise te tonen, de prangende vragen van jouw doelpubliek te beantwoorden én om beter te scoren in Google.

Copy

Short copy, long copy, web copy, social copy,… Welke copy je ook nodig hebt, wij schrijven het voor jou vanuit een creatieve invalshoek en met jouw doelgroep in het achterhoofd.

Drukwerk

Wil je originele visitekaartjes? Of je direct mailing op een verrassende wijze printen? Vertrouw op onze ervaring en spring eruit met al jouw drukwerk.

Employer branding

Als bedrijf is het belangrijk dat je werknemers aantrekt die bij jouw bedrijfscultuur passen en er zich ten volle thuis voelen. Wij maken graag van jou een aantrekkelijke werkgever.

Folders

Een folder, online of geprint, is ideaal om je boodschap op een gestructureerde manier over te brengen. Wij schrijven de tekst, gieten alles in een passende lay-out en verzorgen het drukwerk.

Fotografie

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden, wordt vaak gezegd. Goede fotografie is dus essentieel om jouw boodschap over te brengen. Voeg daar rake copy aan toe en het kan niet meer stuk.

E-mailmarketing

E-mailmarketing behoort tot de meest efficiënte middelen voor contentmarketing. Perfect Story schrijft, optimaliseert en personaliseert jouw e-mails.

Interview

Heb je nood aan een interview voor jouw magazine of personeelskrant? Of wil je testimonials sprokkelen? We nemen als volleerde reporters het interview af en schrijven het uit.

Logo & Branding

Van logo tot een volledige huisstijl, wij creëren jouw merk. Start je iets nieuws of wil je je huidige merk rebranden? Wij zorgen dat jouw naam op het netvlies de klant gebrand staat.

Magazines

Een magazine maken dat de aandacht trekt van jouw klanten of medewerkers? Wij bedenken het concept, schrijven de inhoud en gieten alles in lay-out.

Nieuwsbrieven

Digitale nieuwsbrieven maken? Maar niemand om content te creëren en te schrijven? Perfect Story helpt. En als je wil, versturen we deze ook voor jou.

Persbericht

Een persbericht schudt je niet zomaar uit je mouw. En een persbericht dat een journalist daadwerkelijk opent al zeker niet. Vertrouw hiervoor op onze expertise.

SEO

Uiteraard wil je als bedrijf zo hoog mogelijk in Google scoren. Met Search Engine Optimization (SEO) schiet je alvast pijlsnel uit de startblokken. Wij helpen je graag met jouw SEO.

Social Media

Wij maken creatieve content voor jouw Facebook, Instagram en Linkedin en denken na welke boodschap we op welk kanaal plaatsen. We zetten ook betalende campagnes op.

Storytelling

Authentieke verhalen werken! Wij luisteren naar jou en creëren een origineel merkverhaal dat jouw klanten echt bijblijft. Onze storytellers weten als de beste wat jouw doelpubliek triggert.

Vertalingen

Heb je copy in meerdere talen nodig? Ook dit bieden wij aan. Bij Perfect Story komt er geen Google Translate aan te pas, wel ervaren vertalers die de finesse van de taal perfect beheersen.

Video

Video is niet meer weg te denken uit de communicatiemix. Met video val je op bij je doelgroep en kan je op een doeltreffende manier jouw boodschap vertellen.

Web copy

Web copy is een vak apart. Door de juiste zoekwoorden en paginastructuur te gebruiken, zal Google er van smullen. Laat het schrijven van jouw webteksten dus over aan onze specialisten.

Websites

Een nieuwe website nodig om online te scoren? Wij zorgen voor de structuur, het design en de content en nemen je het volledige traject uit handen. Makkelijk toch?

TOP
Arrow