Perfect Story creëert doeltreffende content voor al jouw online en offline communicatie.

Perfect Story communicatie

Content marketing

Straffe content waarmee we jouw doelgroep op het juiste moment bereiken, daar staat Perfect Story voor. Vertel ons dus jouw verhaal en wij vertalen het in een no-nonsense contentplan. Dit vormt meteen een stevige basis voor al jouw communicatie en marketing.

Een doordacht contentplan is het perfecte uitgangspunt. Maar Perfect Story gaat net dat tikkeltje verder en werkt alle creatieve ideeën tot in de puntjes uit. Van een leuk blogbericht, over een glossy bedrijfsmagazine tot een opvallende online campagne, wij creëren het!

Content mogelijkheden

Wij zijn kraks in content creatie en creatieve content. Ons team van specialisten gaat met steengoede copy verder aan de slag om dit o.a. in grafisch ontwerp, webdesign of video te gieten. Een adres dus voor al je marketing- en communicatieopdrachten.

Troeven van Perfect Story

Als contentcreatiebureau zijn we multi-inzetbaar. Je kan op ons beroep doen voor een tijdelijke vervanging of omdat er nood is aan extra handen, dit zowel op operationeel als strategisch vlak. Maar je kan ons ook inschakelen voor de begeleiding van een totaalproject van A tot Z bijvoorbeeld een nieuwe website, een corporate identity, een employer branding strategie, het opstellen en uitrollen van een sociale mediaplan, …

Door jarenlange ervaring zijn we bovendien meteen inzetbaar voor copywriting, storytelling en andere vormen van content creatie.

Bij Perfect Story staat Liesbeth Claeys aan het roer, maar zij wordt bijgestaan door een uitgebreid team van webdesigners, vormgevers, SEA-specialisten, … Deze helpen bij de uitwerking van al jouw communicatieprojecten.

Perfect Story communicatie
TOP