AZ Delta

Branding/Copy/Fotografie/Video/Webdesign

Een aparte webstek voor Cardiologie AZ Delta

AZ Delta is een toonaangevend ziekenhuis in West-Vlaanderen. De hoofdcampus bevindt zich langs de E403 in Roeselare en is een sterk staaltje van moderne architectuur.

De Dienst Cardiologie wou, los van de algemene website, graag een aparte website om hun specialisaties nog meer in de kijker te plaatsen. Ze namen hiervoor Perfect Story onder de arm.

Heropfrissing logo en huisstijl​

We zijn gestart met een opfrissing van het bestaande logo. We hebben hieraan de typerende kleuren van AZ Delta toegevoegd voor een frissere, eigentijdse look.

Deze nieuwe huisstijl vormde de basis voor het webdesign en alle verdere communicatiemiddelen.
Doordat we in de huisstijl trouw gebleven zijn aan de basiskleuren van AZ Delta, sluit deze nieuwe website naadloos aan bij de algemene website van het ziekenhuis.

SEO-webcopy

Ook voor een artsenteam is het belangrijk dat ze gevonden worden. Voorafgaand aan de copy deden we daarom een uitgebreid zoekwoordenonderzoek zodat patiënten met hartklachten zeker de weg vinden naar deze website.

De website bevat trouwens ook een schat aan informatie over het artsenteam, maar ook over de specialisaties die stuk voor stuk uitgebreid worden toegelicht.

Fotografie en video

De tekst wordt online ondersteund met professionele fotografie en levensechte video. Hiervoor mochten we fotograferen en filmen tot in het cathlab, wat ook voor ons een unieke ervaring was.

Tijdloos webdesign

Voor de website kozen we voor een WordPress zodat de dienst Cardiologie nadien makkelijk zelf de nodige aanpassingen kan doen, zoals bijvoorbeeld het toevoegen van nieuwsartikels of het updaten van het artsenteam.

Wil je ook werk maken van een sterk merk?

TOP