de Gouvernante

Branding/Copy/Fotografie/Grafisch ontwerp/Stationary/Webdesign

Carte blanche bij de Gouvernante 

Onderneemster Anja Boudry nam Perfect Story onder de arm om haar nanny outsourcing service op de kaart te zetten. Een naam had ze, de Gouvernante, voor al de rest kregen we carte blanche.

Branding & grafisch design met een retro knipoog

Anja wou een stijlvol logo dat een bepaalde exclusiviteit uitstraalde. Zo kwamen we tot het ontwerp van een retro fotolijst die we afwerkten met de kleuren sage en oudroze.

Deze huisstijl trokken we ook door in originele stationary zoals het ellipsvormige visitekaartje en het handige heen-en-weerschriftje.

Goed converterende website

Wie surft naar www.degouvernante.be wordt meteen naar de juiste pagina’s geleid via een duidelijke navigatie en het userfriendly design. De website oogt opvallend fris dankzij de juiste kleurenkeuze en het uitgekiende design.

Om de vindbaarheid van de website te verhogen, ondersteunen we ook met doeltreffende SEA-campagnes die al vanaf de eerste maand hun vruchten afwerpen.

de Gouvernante goes social

We ondersteunen de Gouvernante ook met social media management. Iedere maand maken we een contentkalender op die we vervolgens uitwerken met catchy captions en leuke afbeeldingen. Om de naamsbekendheid van de Gouvernante nog te vergroten lanceerden we ook enkele social ads om meer volgers/likes te halen, maar ook om nanny’s te rekruteren.

Anja Boudry vertelt je graag zelf waarom ze voor Perfect Story koos.

Wil je ook werk maken van een sterk merk?

TOP