Forse

Fotografie

Hanne van Forse schitterde voor onze lens

Als ondernemer is het belangrijk dat de foto’s op jouw website en op je social media tonen wie je écht bent en waar jouw business voor staat. En dit op een krachtige, authentieke manier.

Nood aan nieuwe fotografie

Hanne van Forse wou haar website aanpassen, maar kwam tot de vaststelling dat haar foto’s niet meer aanleunden bij haar huidige missie en visie. Ze boekte bij Perfect Story een uitgebreide content shoot in haar praktijk
Ik ben super tevreden over het resultaat. Fotografe Sophie stelde me zowel voor als tijdens de shoot volledig op mijn gemak 
 

Hanne Demuyzere – Forse

What's in a name

Wij heten onze shoots content shoots en niet personal branding shoots. Uiteraard zetten wij tijdens jouw fotoshoot jouw personal brand in de kijker, maar we gaan nog een stapje verder dan dat.

We nemen niet lukraak een reeks mooie foto’s, maar we bekijken met jou hoe je deze effectief kan gebruiken als content voor je social media, je website of voor in een campagne.

We zorgen ook voor voldoende variatie zoals detailshots, sfeerbeelden, portretfoto’s zodat jij foto’s genoeg hebt voor maanden content.

Tot in de puntjes voorbereid

Bij een content shoot gaan we ook niet over één nacht ijs. Zo bekeken we samen met Hanne welke doelgroep ze wou bereiken, welke boodschap ze wou overbrengen en wat ze belangrijk vond om in beeld te brengen. Nadat de props en outfits gekozen waren en shotlist vastlag, brak voor Hanne een spannende dag aan.

Professionele me-time

Vele ondernemers vinden een shoot trouwens een portie professionele me-time. Iets waar ze nog lang van nagenieten. Je wordt in de watten gelegd en staat letterlijk en figuurlijk in de spotlights.

Na afloop van de shoot kon Hanne kiezen uit een heel uitgebreide beeldengalerij met lichtrijke beelden die ze nu in al haar communicatie gebruikt.

Wil je ook werk maken van een sterk merk?

TOP