De Arena

Branding/Copy/Fotografie/Grafisch ontwerp/Webdesign

Mariet biedt een verfrissende
360°-blik op onderwijs

Mariet Vrancken is al jaar en dag gepassioneerd door innovatie en onderwijs en wil haar kennis doorgeven via coaching en workshops. Met www.dearena.be kun je een beroep doen op Mariet als onderwijs- en transformatiecoach.

From scratch

Mariet wou een dikke streep onder het verleden trekken en met een compleet nieuwe look in de arena treden. Haar bedrijfsnaam bleef identiek, maar we zorgden voor een fris logo dat ook haar 360° visie perfect illustreert. De kleurencombo blauw en zachtroze combineert de uitgebreide bagage van Mariet met het haar vrouwelijke, vriendelijke karakter.

Mariet voor de lens

Mariet zag er best wel wat tegenop om voor de lens te staan, maar eenmaal ze voor de camera stond, bleek ze een natuurtalent. We deden de shoot deels bij haar thuis, maar ook deels in haar natuurlijke habitat: de klas. Het leverde vlotte, frisse beelden op die prachtig tot hun recht komen op de website.

Goed converterende website

Wie surft naar www.dearena.be wordt meteen naar de juiste pagina’s geleid via een duidelijke navigatie en het userfriendly webdesign. De website oogt opvallend fris dankzij de juiste kleurenkeuze en het luchtige ontwerp.

De website wordt vlotjes opgepikt door de zoekrobots dankzij de SEO-copy.

Mariet Vrancken vertelt je graag zelf waarom ze voor Perfect Story koos

Wil je ook werk maken van een sterk merk?

TOP