Via vita

Copy/Fotografie/Grafisch ontwerp/Stationary/Webdesign

Leer bewust ademen bij Via Vita

Adem- en stressreductiecoach Griet Witdouck van Via Vita focust zich al geruime tijd op correct ademen en ontspannen in haar onthaastingsstudio in Rumbeke. Een tijdje geleden besloot ze haar oude huisstijl vaarwel te zeggen en koos ze voor een nieuwe, stijlvolle look met blauw- en goudtinten.

Custom webdesign

Op basis van de nieuwe huisstijl starten we met een custom webdesign. Bij Perfect Story houden we niet van template websites, maar zorgen we steeds voor unieke webontwerpen. Zo is ook de website van Via Vita een website die we van scratch hebben ontworpen.

Surf naar www.viavita.be en bekijk naast het userfriendly webdesign ook het uitgebreide aanbod van Griet.

SEO-copy

De website staat boordevol waardevolle content en deze moet natuurlijk opgepikt worden door de zoekmachines. Daarom schrijven we niet zomaar webteksten, maar hebben we ook aandacht voor SEO waardoor de website van Via Vita vlotjes gevonden worden.

Frisse, rustgevende fotografie

Bij een website is niet alleen het design en de tekst van belang. Fotografie maakt het geheel af en zorgt voor een persoonlijke touch.

Griet boekte bij Perfect Story een uitgebreide contentshoot wat haar een enorme beeldengalerij opleverde waaruit ze nog lang zal kunnen putten voor social media en andere communicaties.

Geen standaard visitekaartje

Bij een topmadam als Griet hoort geen doorsnee visitekaartje. Daarom kozen we voor een opvallende vorm en werkten we het kaartje af met goudfolie. Zo kan Griet volop haar zaak kenbaar maken op netwerkevents.

Wil je ook werk maken van een sterk merk?

TOP