Heydays

Copy/Fotografie/Grafisch ontwerp/Webdesign

Een frisse look voor Heydays Academy

Heydays organiseert taaltrainingen op maat van jouw bedrijf en pakt sinds kort uit met een nieuwe website. Zaakvoerster Elke Van Parys wou voor haar zaak een nieuwe look en nam Perfect Story onder de arm voor een complete restyling.

Corporate met een twist

In dit project vertrokken we van het bestaande logo van heydays dat we moeiteloos in het nieuwe ontwerp integreren. 

Elke wou een corporate look met speelse elementen, zakelijk met een twist dus. Deze luchtige toets vind je in de icoontjes en de titels die zorgen voor een vrolijk noot.

 

Lichtrijke fotografie

Elke tekende ook in op onze business shootday en dat leverde een schat aan beelden op die we verwerkten in de website. Elke gebruikt ook volop haar personal branding foto’s op social media en in haar presentaties. Hierdoor trekt ze haar nieuwe look & feel ook consistent op andere communicatiedragers door.

Vereenvoudigde website

Samen met Elke tekenden we een nieuwe webstructuur uit waardoor de klant moeiteloos door het aanbod navigeert en zo alle mogelijkheden van heydays ontdekt. We implementeren ook een het afsprakensysteem calendly zodat geïnteresseerden voortaan vlot hun kennismakingscall kunnen inplannen. Benieuwd of nood aan taalcoaching, surf naar www.heydays.be

Wil je ook werk maken van een sterk merk?

TOP