L’Esceau

Branding/Copy/Fotografie/Grafisch ontwerp/Stationary/Webdesign

Een unieke event venue aan de Krook

Iris Landuyt, zaakvoerster en captain of the venue, blikt terug op een jarenlange ervaring in hospitality en event management en weet dus als geen ander hoe ze elk feest in goede banen leidt. In de zomer van 2024 kwam haar grote droom uit: de opening van L’Esceau, een eventschip op de Schelde.

Met Perfect Story werkten mee om de droom van Iris vorm te geven. Kijk even mee! En geloof ons, dit wordt dé place to be in Gent en ver daarbuiten.

High end fotografie

Een prachtige locatie vraagt om high end fotografie. We namen o.a. personal branding foto’s van Iris, shots op de boot én we waren ook aanwezig op de opening om people beelden te schieten. 

Met deze uitgebreide beeldengalerij kan Iris maandenlang content posten op social media. De beelden werden ook uitgebreid verwerkt in de website om de nodige sfeer te scheppen.

Sfeervolle website

Kiezen voor een eventlocatie, dat doe je niet blind. Daarom hadden we bij het webdesign oog voor fotografie en voorzagen we de website van alle info die een klant nodig heeft om eerste kennismaking in te plannen. 

De website goten we in de bestaande huisstijl en voorzagen we van leuke, speelse elementen met een knipoog naar water en het bootleven.

Drukwerk en belettering in stijl​

De luxueuze huisstijl verwerkten we in bijpassend drukwerk zoals uitnodigingen, drankenkaart, stickers, … 

In samenwerking met beletteraar Marker voorzagen we de glazen box op het dek van een mooie belettering die vast en zeker een eye catcher wordt voor passanten langs de Krook. 

Een feest in het verschiet? Neem zeker eens een kijkje op www.lesceau.be. L’Esceau is ideaal voor privé- en business events.

Wil je ook werk maken van een sterk merk?

TOP