Jolien

Copy/Fotografie/Grafisch ontwerp

Schoonheidsspecialiste Jolien Ciers
koos voor stijlvol drukwerk 

In marketing is nog altijd een mix van off- en online de ideale combo. Met online advertenties kan je doelgericht targetten en dat is een pluspunt wanneer je een duidelijk afgelijnde doelgroep hebt. Is je doelgroep ruim of geef je jouw klanten graag ook iets tastbaars, dan bewijst een kwalitatieve folder nog steeds zijn nut.

Schoonheidsspecialiste Jolien Ciers biedt sinds dit jaar ook laserbehandelingen aan en wou graag alle info bundelen in een overzichtelijke folder. Ze schakelde Perfect Story hiervoor in. 

Frisse fotografie 

Geen folder zonder duidelijke fotografie. En daarom volgden wij een laserbehandeling live mee zodat we zowel sfeer- en detailbeelden konden nemen. Deze beelden werden nadien veelvuldig gebruikt in de folder, maar Jolien zet deze nu ook in op haar social media en op de website.

Geen standaard folder 

Bij Perfect Story zorgen wij steeds voor drukwerk dat eruit springt. We kozen hier voor een liggend formaat met een glanzende cover en matte afwerking binnenin. De folder weerspiegelt zo de kwaliteit die Jolien Ciers met haar instituut biedt.  

Benieuwd naar de laserbehandelingen? Surf naar www.jolienciers.be 

Wil je ook werk maken van een sterk merk?

TOP