Vroedvrouw Catherine

Branding/Copy/Fotografie/Grafisch ontwerp/Webdesign

Professionele zorg aan huis met vroedvrouw Catherine​

Catherine Lucas is naast vroedvrouw ook thuisverpleegkundige in regio Groot-Ieper en klopte eind december bij ons aan voor een nieuwe website.

Waar ze oorspronkelijk dacht om enkel haar toenmalige website zonder meer over te zetten op een nieuw platform, gingen we uiteindelijk veel verder dan dat.

Tijd voor een make-over

Catherine nam eerst met een bang hart afscheid van haar oude logo waar ze aan verknocht was. Maar ze gaf ons carte blanche voor een volledige rebranding. Toen ze haar logovoorstellen zag, was ze meteen laaiend enthousiast.

We kozen voor een zacht kleurenpallet dat perfect past bij het zorgende karakter van Catherine. Het logo sluit trouwens naadloos aan bij haar diensten, want het symboliseert een pilletje en een ingebakerd baby’tje.

Warme fotografie
De website van Catherine straalt warmte uit, niet alleen dankzij het kleurenpallet, maar ook door de fotografie waarbij het zorgaspect centraal staat. Tijdens de shoot werkten we met diverse figuranten om zo het menselijke aspect van de job zeker goed in beeld te brengen.

Hartverwarmende copy

Catherine werkt zowel als vroedvrouw aan huis en als thuisverpleegkundige. Beide diensten komen dan ook uitgebreid aan bod op de website. We voorzagen ijzersterke SEO-copy, zodat vroedvrouw Catherine in Ieper en ver daarbuiten gevonden wordt.

Overzichtelijke webstructuur

Wie surft naar www.vroedvrouwcatherine.be  wordt meteen naar de juiste pagina’s geleid via een duidelijke navigatie en het userfriendly webdesign. De website oogt opvallend fris dankzij de zachte kleuren en het vrolijke schrijflettertype.

Wil je ook werk maken van een sterk merk?

TOP